Neem even de tijd…

Misschien wel eens van de Bijbel gehoord, of nog helemaal nooit. Dan is dit hét moment om meer over de Bijbel te weten te komen! In de Bijbel kun je de boodschap van God lezen bedoeld voor alle tijden en voor alle mensen!

Ik wil graag een stukje van die boodschap concreet maken voor vandaag de dag. De Bijbel bevat namelijk een boodschap voor deze tijd die er nu nog is. Eenmaal gaat de tijd voorbij en dan volgt er iets anders namelijk eeuwigheid. Je zou ook kunnen zeggen het hiernamaals: je bestemming.

Waar ga je heen als je tijd voorbij is?

Het is goed om hier eens over na te denken. Het is ook een levensbelangrijk vraag! Want je wilt er toch niet aan denken dat het slecht met je afloopt? Als je in de Bijbel leest kun je aanwijzingen en antwoorden  krijgen. Hoe? In de Bijbel lees je de boodschap van God voor ons mensen. Dit kan een enorme verdieping aan je leven geven en erna. Je kunt er veel voor terugkrijgen als je in de Bijbel gaat lezen:

  • Betekenis en vreugde in je leven krijgen
  • Vrede vinden voor je ziel
  • Troost vinden bij God

Denk eens na over bovenstaande. Ik zou het waarderen als je mee blijft lezen. Er volgen nog meer columns met algemene en interessante onderwerpen over de Bijbel. Bedankt voor je tijd nu en een fijne dag!

023-head2

Dit artikel is gepubliceerd door Arjan Lobbezoo initiatiefnemer van deze website. Ik ben in het dagelijkse leven werkzaam binnen de ICT en publiceer regelmatig artikelen en columns.

Heb je vragen over dit artikel of over het geloof? Neem dan gerust eens contact op. Dit kan via mijn persoonlijke website of via het contactformulier